THE GHOST INSIDE с първа концертна дата след инцидента

Американският фестивал Vans Warped Tour обяви, че THE GHOST INSIDE ще участват в изданието през 2017г.

Вчера Vans Warped Tour обявиха всички участващи групи за тазгодишното си издание, но това сякаш не беше достатъчно, за това фестивалът обяви и първото име за следващата година. Промоутърът Kevin Lyman потвърди, че това са THE GHOST INSIDE.

 


Това е първата концертна дата на групата след като претърпяха ПТП, при което тур бусът им се сблъска челно с друго превозно средство с фатален край за двамата шофьори. Всички членове на групата оцеляха, макар и с тежки поражения. Барабанистът Andrew Tkaczyk загуби крака си, китаристът Zach Johnson остана без половината от ходилото си, а вокалистът Jonathan Vigil беше със счупени два глезена и врат, които го оставиха с инфекция на костите.

Въпреки всичко преживяно, музикантите споделят в социалните мрежи, че не са изгубили надежда и че са заредени с желание да се възстановят бързо, за да могат отново да излязат на сцена.

Vans Warped Tour ще проведе благотворителен търг, с който да подпомогне THE GHOST INSIDE. Дарителската кампания за групата е все още активна на GoFundMe.com.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото