Официално е: PARKWAY DRIVE идват за трети път у нас на 21 април 2017-а

Лятото започва ударно с PARKWAY DRIVE и DARKEST HOUR
Parkway Drive @Mixtape 5, Sofia (2013.06.05)
PARKWAY DRIVE идват за най-голямото си шоу у нас!

 BGTSC представя: ParkwayDrive POSTER 2017 BGPARKWAY DRIVE и специалните им гости Darkest Hour! Концертът на две от най-силните метълкор банди в момента ще се състои на 21 април (петък) от 18:00 до 22:00 часа в столичния клуб “Маймунарника“. За удобство на всички желаещи да присъстват, той ще е за всички възрасти (All Ages**). След като бяха хедлайнъри на някои от най-престижните рок фестивали през това лято, турнето на PARKWAY DRIVE ще мине и през България. То е част от световната обиколка по представянето на успешния албум на австралийците “Ire“ който излезе през септември 2015 г. Световната специализирана преса определя PARKWAY DRIVE като една от бандите с най-динамично шоу в момента, и което всеки рок фен трябва да види задължително.

 Алкохол няма да се продава или сервира на лица до 18 години.

 Първите 100 билета ще са на цена от 35 лева, а след това и до деня на концерта цената ще е 40 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

 Билети за събитието ще се продават от 12:00 часа на 31 октомври (понеделник) в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред Общината.

* Клубът не работи с резервации
** За удобство на феновете от всички възрасти няма да има нужда от представяне на традиционните декларации за придружител!

 Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

  1. #1 написан от Анонимен (преди 6 години)

    Без декларациииииии????
    Луди ли сте бееееееее супер

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото