ZOMBIE BAR с нова песен и концерт

adams290319На вашето внимание представяме един нов поглед върху песента „Лунатик” на ТРОТИЛ.

Новата версия на песента е жест към всички преки участници, които спомогнаха БГ рокът да възтържествува над казионната култура и да се превърне в един от най-сериозните проводници на гражданска позиция.

Музикантите споделят, че парчето е и повик към завръщане на олдскул енергията и бунтарската същност на рокенрола.

ZOMBIE BAR са създадени в София през 2017 г. от Костантин Елшишки (вокал, познат от „Тротил”, „Високо напрежение”), Стоян Димитров (китара), Славчо Сайков (китара), Радостин Стойков (бас) и Емил Димитров (барабани).

Събира ги идеята да творят музика в стил, който се изразява в точни контури, а именно – класически хеви метъл, но поднесен с актуален подход. Важна част от концепцията на групата е и темата в песните им. Темата в творчеството им се стреми да обхване значимите аспекти от битието на човека, които са достойни за възприемане и претворяване.

На 29 март групата ще излезе на сцената в столичния бар-клуб „Адамс” (ул. Ангиста №6) от 22:00 ч. В събитието участие ще вземат и групите RP band, Мъртва хватка и Атлантик.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото