Започна турнето на PARKWAY DRIVE; вижте сетлист

 Снощи в PWD New Poster__ (1)Прага, Чехия започна “Unbreakable European Tour 2017“ на PARKWAY DRIVE. Бандата ще свири у нас на 21 април в столичния клуб “Маймунарника“, а заедно с тях ще бъдат STICK TO YOUR GUNS и DARKEST HOUR. За удобство на всички желаещи да присъстват, събитието ще е достъпно за всички възрасти. Не пропускайте три от най-динамичните банди на живо в един от най-мощните концерти правени някога у нас! Подробна информация за концерта ще намерите на този адрес.

 Напомняме, че първите 100 билета свършиха за 6 часа след обявяването на събитието! В момента и до деня на концерта цената на билетите ще е 40 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева. Билетите се продават както онлайн, така и в мрежата на Eventim в цялата страна.

01. Wild Eyes
02. Carrion
03. Dedicated
04. Vice Grip
05. Karma
06. Sleepwalker
07. Dark Days
08. Destroyer
09. Boneyards
10. Writings on the Wall
11. Idols and Anchors
12. Bulls on Parade (RAGE AGAINS THE MACHINE кавър)
13. Swing (+ Дръм соло във въртяща се клетка преди последния брейдкаун)

Бис:
14. Crushed
15. Bottom Feeder  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото