Задава се петото издание на АЙЛЯК ФЕСТ

I LIKE FEST 2015 – отново през август, но с нова дестинация!

Единственият фестивал на айляка I LIKE FEST / АЙЛЯК ФЕСТ ще се случи тази година за пети пореден път в края на август, но този път в Родопите.

Тази година организаторите са подготвили доста изненади за всички във фестивалната зона –  спорт, кулинарни работилници, кътчета за релакс, “айляк зона” с барове и много други.

АЙЛЯК ФЕСТ ще се проведе за пети пореден път. Идеята за него се заражда в главите на няколко човека, за които „айляк” не е просто състояние на безгрижие, а усещане за свобода! Първото издание на фестивала е през 2010 г. и до тази година той винаги се е провеждал в Пловдив.

Сцената на I LIKE FEST е събирала на едно място най-известните български артисти и гости от чужбина. Сред тях са Ревю, Оратница, Локмаруху, Balkansky, най-добрите тромпетисти на ГУЧА, SMALLMAN, Gabana, Acoustic corporation, Bgz и Таралежков, Targy от HMSU и много други.

А освен музикалната програма, фестивалът традиционно предлага и отворена сцена за изкуство, която среща публиката с различните видове изкуство и я прави активен участник в творческия процес.

 

Съвсем скоро очаквайте подробности за програмата на I LIKE FEST 2015 / АЙЛЯК ФЕСТ 2015 и къде точно ще можете да разпънете палатки. А дотогава ви предизвикваме да си припомните смисъла на „айляка” – да живееш свободно и да си позитивен във всякакви ситуации. И най-важното – не бъркайте I LIKE FEST / АЙЛЯК ФЕСТ с нищо друго!

Дръжете се айляци, изненадите започват! Бъдете истински айляк – бъдете над нещата!

I LIKE FEST / АЙЛЯК ФЕСТ се реализира от организация Отворена сцена за изкуство О.С.И.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото