Задава се DOOM OVER SOFIA 2016!

DoomOfSofia-poster-WEB-smallДуум сцената в България никога не е била така жива, както през последните 4-5 години!

И за да подчертаем очевидното, дуум музиката не е музика за масовия вкус. Колкото и метълът да е неконвенционално изкуство, то хевито, за сравнение, така или иначе е далеч по-смилаемо като жанр и привлича по-широк кръг последователи.

Казваме го, за да се знае, че дуум фестивалът, над който работим ще е от типа „бутикови“ и билетите ще са със строго ограничена бройка.

„DOOM OVER…“ е концепция, която обикаля света от години. Най-сетне имаме честта и удоволствието тя да стъпи и у нас и гордо да обявим „DOOM OVER SOFIA 2016“!

Трудно е да намерим думи, с които да изразим вълнението си от това, че ще дадем сцена на ирландския култ MOURNING BELOVETH – стойностни артисти, които нямат нито желание, нито намерение да надигат нос от ъндърграунда, колкото и популярността им да ги изкарва “на светло”.

Това е първата чужда банда за събитието, което ще празнува мрака, мистиката и бавните мачкащи рифове.  Към плаката ще бъдат добавени поне още четири банди.

Фестивалът ще се състои на 11 септември в клуб „Live&Loud“, София.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба след като обявим всички участници.

Doom or be doomed!

Събитието във Facebook

  1. #1 написан от 666 (преди 4 години)

    Пак ли тоя мизераблен клуб??????????????

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото