Ювиги, Rampart, Claymore и др. ще свирят под надслов „Да намалим скоростта на пътя“

На 28 юли от 15.00 часа с шествие от Велико Търново до Полски Тръмбеш ще започне второто издание на мото-рок феста, организиран от мото-клуб „Лястовица 33” (Стара Загора). Мотоклубът е единственият в страната и Европа, който обединява собствениците на мотори с кош. Събитието ще продължи край басейните в Полски Тръмбеш под наслов „Да намалим скростта на пътя”. Черноризец, Елениум и G-Rock ще свирят на 28 и 29 юли, а Ювиги, Rampart и Claymore – на 30 юли. Програмата на феста включва огнено шоу, надсвирване с гайди, водни игри, атрактивно каране на мотори и награди за зрители и участници.

Събитието ще се проведе в местност „Басейните”,гр.Полски Тръмбеш,обл.В.Търново.Мест​ността се намира в ляво по главния път Русе-В.Търново,на 500м от гр.П.Тръмбеш.Мястото ще бъде оказано с табели.Всички желаещи да присъстват са добре дошли.
…Местността разполага с голям басейн,душове,съблекални,г​оляма площ за палатки и мотори,както и паркинг за автомобилите.Паркингът и басейнът са без заплащане.Вход за събора-6 лв(+една биричка за Добре дошъл),а за всеки пристигнал с мотор с кош-входа е безплатен.
  1. #1 написан от Blacky (преди 12 години)

    На 28-ми свириха и моите момчета Noth, за съжаление пропуснах поредния мотосъбор…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото