WRETCHED FEAST с второ издание

За феновете на миналогодишното издание на Wretched Feast във Варна имаме новина! На 12-ти октомври в Бургас – Модерен Театър ще се проведе вторият по ред Feast! Смяната на локацията се налага поради предстоящото събаряне на сградата на Полиграфията във Варна, където се помещаваше Хале-3.
Този път музикалната жанрова тематика ще е насочена повече към дет метъл мелодиите.

Тазгодишният хедлайнер ще бъдат румънските дет музиканти Saddayah, които ще зарадват черноморските си фенове с танцувалните си ритми и ще допринесат за добрата атмосфера с пречупените си и благозвучни китарни сола.

Музиката на Saddayah се корени в традиционния дет метъл, но сериозните технически способности на групата се издигат до свеж, мелодичен и техничен тип дет метъл с прогресив и блек влияния.

Името на групата е вдъхновено от яванска дума, която означава „психоза“. Създадена в края на 2013 г. от Габриел Маринку и Тео Йонеску, групата прави своя дебют на живо през 2014 г. и издава първия си албум „Apopheny of Life“ на 09.07.2018 г. чрез Loud Rage Music.

Членове:

Serban Mateescu – Бас
Theo Ionescu – Барабани
Gabriel Marincu – Китари (соло)
Sorin Marincu – Китари (ритъм)
Petrut Ilie – Вокали

Предстои да бъдат обявени и още участници в Wretched Feast, така че бъдете нащрек за новини!

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 седмица)

    Поздравления за организаторите!
    Нека ъндърграунда достигне до всяко кътче на България.Така се гради сцена и се запазват банди…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото