WITCHERY се завръщат с нов състав и албум

57E52D92-witchery-reveal-new-lineup-new-album-details-image

 Шест години по-късно, след издаването на последния си студиен албум „Linköping“, шведските блек-трашъри WITCHERY най-сетне се завръщат с чисто ново заглавие. Дългоочакваната им предстояща творба ще се казва „In His Infernal Majesty’s Service“ и ще излезе официално на 25-ти ноември.

 За новия албум, на WITCHERY им се наложи да преминат през няколко промени в състава. Китаристът на бандата Patrik Jensen споделя:

За жалост ни се наложи да се разделим с двама члена от групата: дългогодишния ни барабанист Martin Axenrot и вокалиста ни Emperor Magus Caligula. Напускането на Martin се дължи на приоритетите му в други проекти, а Caligula трябваше да се оттегли поради проблемите му със слуха. И двамата музиканти са огромна загуба за бандата, но въпреки всичко, им пожелаваме успех за в бъдеще, а ние продължаваме напред. В крайна сметка успяхме да намерим подходящи заместници – Chris Barkensjö ще бъде новият ни барабанист, а зад микрофона ще застане Angus Norder. Двамата се вписаха идеално в групата и успяха да помогнат много за развиването на идеите в предстоящата творба.

 „In His Infernal Majesty’s Service“ е продуциран и миксиран от Daniel Bergstrand в Dug Out Studio (BEHEMOTHIN FLAMES, MESHUGGAH). Ето и пълните подробности около творбата:

Списък с песни и обложка:witcheryalbumsept

01. Levay-athan
02. Zoroast
03. Netherworld Emperor
04. Nosferatu
05. The Burning of Salem
06. Gilded Fang
07. Empty Tombs
08. In Warm Blood
09. Escape from Dunwich Valley
10. Feed the Gun
11. Oath Breaker
12. Eye for an Eye
13. Cloak and Dagger

В момента съставът на WITCHERY изглежда така:

Sharlee D’Angelo – бас
Richard Corpse – китари
Patrik Jensen – китари
Christofer Barkensjö – барабани
Angus Norder – вокали

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото