WHITESNAKE РЕМИКСИРАТ GREATEST HITS

WHITESNAKE продължават да се връщат към мултиплатинената си кариера с ремикси на някои от най-големите си хитове за нова колекция, подчертаваща подновени версии на класически парчета като “Still Of The Night”, “Here I Go Again” и “Is This Love”. Скоро след излизането на новия албум, бандата ще тръгне на път отново за последен път за турнето “Whitesnake: The Farewell Tour”.

„Whitesnake Greatest Hits“ е вече наличен в дигиталните и стрийминг услуги и на CD. 180-грамова черна двойна плоча ще бъде налична на 20 май.  CD/Blu-ray сетът ще е наличен от 3 юни. Можете да поръчате CD-то и предварително да заявите другите версии оттук (https://emusic.bg/greatest-hits-revised-remixed-remastered-2022). В дигиталните платформи у нас можете да слушате ТУК чрез Орфей Мюзик/ Rhino.

Основателят на WHITESNAKE и водещ певец David Coverdale има 16 ремиксирани и ремастерирани трака за тази колекция. Той обяснява: “Определено разширихме оригинала на Greatest Hits, извадихме ги от звуковата времева капсула на 80-те и 90-те и го подновихме…както винаги, имаме оригиналните албуми, за тези, които ги смятат за свещени реликви“.

Кийбордистът Derek Sherinian, който също се появи в скорошната трилогия на WHITESNAKE „Red, White and Blues“, добави електрически Hammond орган в повече от половината песни от колекцията. Изгарящият му принос може да бъде чут  в  #1 хита “Here I Go Again”, “Fool For Your Loving”, “You’re Gonna Break My Heart Again” и др. Нови изпълнения от бившия WHITESNAKE китарист Adrian Vandenberg също могат да бъдат чути в “The Deeper The Love” и “Judgement Day” от албума през 1989, „Slip of the Tongue“.

С тези нови допълнения Coverdale се завръща и към трезора, за да извади и винтидж изпълнения от John Sykes, който не се появява в оригиналните записи, включително соло в “Slide It In” и ритъм китара в “Give Me All Your Love”.

„Whitesnake Greatest Hits“ обширно се фокусира върху три блокбъстър албума, които бандата е издала през 80-те: „Slide It In“ (1984, 2x платинен), „Whitesnake“ (1987, 8x платинен) и „Slip of the Tongue“ (1989, платинен). Но колекцията се потапя по-дълбоко с песни като “Sweet Lady Luck”, от б-страната на 12” сингъл за “The Deeper The Love” и “Forevermore”, заглавният трак от албума на бандата през 2011.

WHITESNAKE ще се впуснат в прощално турне през май със специалните гости EUROPE. Първият етап на  “Whitesnake: The Farewell Tour” започна на 10 май в Дъблин. Coverdale казва: “Моля се всеки ден да успеем да направим всичко и отново да споделим незабравими вечери заедно и да отпразнуваме невероятното пътуване, на което сме близо 50 години!!!“.

Напомняме, че на 14-и юли WHITESNAKE ще свирят на фестивала „Midalidare Rock In The Wine Valley“, а гостуването им може да се окаже последния им концерт у нас.

„Whitesnake Greatest Hits“

CD/Blu-ray Track Listing:

“Still Of The Night”

“Here I Go Again”

“Is This Love”

“Give Me All Your Love”

“Love Ain’t No Stranger”

“Slide It In”

“Slow An’ Easy”

“Guilty Of Love”

“Fool For Your Loving”

“Judgment Day”

“The Deeper The Love”

“Now You’re Gone”

“You’re Gonna Break My Heart Again”

“Sweet Lady Luck”

“Crying In The Rain”

“Forevermore”

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото