WE ARE GOING TO МЪГЛИЖ 2015

We are going to Мъглиж

Имаме удоволствието да съобщим тазгодишното издание на един от младите фестивали в България, който има амбицията да се превърне в традиционен. За трета поредна година Мъглиж ще бъде домакин на двудневен рок фестивал с участието на изгряващи и утвърдени български групи, както и чуждестранни гости. Понеже програмата още не е напълно потвърдена, можем да споменем групите SEVI, FYELD и МЛЪК! и да Ви уверим, че си заслужава да запазите датите 4-5 септември в календара си (Така или иначе националният празник 6 септември се пада в Неделя тази година и няма да ни се получи дългия уикенд).

Фестивалът WE ARE GOING TO МЪГЛИЖ 2015 ще се проведе, както миналата година, в местността Равня, непосредствено над града. Сцената е на широка поляна, а около нея има достатъчно място за палатки на открито или в гората. Забавлението е гарантирано, имайки предвид миналогодишните препятствия и факта, че някои групи не оставиха гостите без музика на живо – репортажа ни.

На сцената първи ще се качат група AFFECTION. Те са местните представители, идващи от близкия град Казанлък. Програмата в Петък започва в 16:30, а съботната – в 15:30. Завършва когато свърши, с традиционен финал на организаторите от I.R.B.69.

Започваме серия с представяния на групите с откриващата банда, която ще представи близкият Казанлък на феста:

AFFECTION се създава преди малко повече от 10 години в град Казанлък от Георги Йонков /китара,вокал/ и Цветан Попов /соло китара/ и заедно с Иван Андонов /бас/ и Красимир Мечев /барабани/ сформират днешния ѝ облик. Групата притежава два издадени албума – Бяло /2008/ и Истински /2012/, както и материал за трети с ново типично по-гръндж звучене. Идеята за колективен дух, за връзката между автор и публика е това което ги свързва. AFFECTION е волният бяг на младостта, която не се спира пред нищо, вярата на момчешките сърца в каузата, около която са обединени като около лагерен огън… крила, които са твърде жилави, за да бъдат прекършени, прашни пътища, завои, мостове, звън на китари в нощта, в необятното диво, заключено в съзнанията. AFFECTION е забрава и преоткриване… протегнати и поети ръце, отворени души…

В METAL HANGAR 18 ще публикуваме важните новини, заедно с партньорите от www.kazanlak.com, а за най-прясна информация следете фейсбук страницата на фестивала.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото