W.A.S.P. с концерт в София

wasp-tour-2020Концертите за 2020-та продължават с W.A.S.P. и тяхното гостуване на родна земя. Датата е 10-ти ноември, часът е 19:00, а мястото на събитието е зала Универсиада. Билети може да откриете на сайта на Eventim на цена, към момента, от 40 лева.

Събитието е част от турнето „1984 To Headless“ на бандата и ще бъде съсредоточено върху първите им 4 албума. W.A.S.P. ще изпълнят на живо парчета, които не са изпълнявани заедно на сцена до този момент, като например – „I Wanna Be Somebody„, „L.O.V.E. Machine„, „The Last Command„, „Inside The Electric Circus“ и „The Headless Children„.

Повече информация за датите на турнето можете да откриете на официалния сайт на W.A.S.P..

 

Официална информация:

BGTSC представя: Концерт на W.A.S.P., който ще се състои на 10 ноември 2020 година в столичната зала „Универсиада“ от 19:00 часа. Събитието е част от световното турне “1984 To HEADLESS”, с което W.A.S.P. празнуват Хитовете от първите 4 албума на групата! Най-обичаните песни от първите 4 албума никога не са изпълнявани заедно НА ЖИВО, както ще бъдат изпълнени по време на това специално шоу което НЯМА ДА БЪДЕ ПОВТОРЕНО ОТНОВО! За това се присъединете към нас, за да ви отведем НАЗАД … където започна всичко….. към „1984 to Headless“!!!

Не пропускайте един от най-добрите концерти на 2020 година!
Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colour, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

След това и до края на февруари цената ще е 45 лева. От 1 март, до деня на концерта билетите ще са по 50 лева.

В случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по 55 лева. ! Само на 14 февруари до 18:00 часа ще бъдат пуснати в продажба билети на празнична цена от 40 лв.!
Събитието е 18+

Предстои обявяването на гости и допълнителна информация!

 

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

    АХ….и сега какво ще се прави?…..Въпреки,че съм ги гледал няколко пъти….Доста хора казват,че вече Блеки издиша на живо….но….все пак са жив култ…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото