Време за избор на дизайн

Който участвал – участвал, който не е, да е! METAL HANGAR 18 благодари на всички креативни и достатъчно смели художници и прочее творчески надарени личности, които изпратиха своите интересни идеи за тениски.

Знаете, че рожденият ден на нашия сайт наближава – време и за нови дрешки! Знаете също така, че тази година организирахме и конкурс за тематичен дизайн, чиято начална фаза, а именно включването в състезанието, приключи днес.
От тук нататък следва определянето на победителя, което отчасти е и в ръцете на вас читателите. Гласувате кои  щампи ви се струват най-подходящи за тениска на Хангара. До 11 септември, този петък, ще можете да цъкнете ‘Харесвам‘ под всяка една от снимките в нашата Галерия във Facebook.

След това тежката задача да изберем окончателен победител пада върху нашите плещи. Отново на 11 септември ще обявим името на спечелилия, който освен потупване по рамото и няколко звучни благодарности ще получи две тениски с неговия дизайн, както и възможността да посети всеки концерт на iCreative events до края на календарната година.
Един от тях е и партито по повод осмия рожден ден на сайта – шоуто на SDI в столичния бар „ЗАР„, което ще се състои на 5 декември.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото