Една от най-добрите съвременни рок банди, датската група VOLBEAT са приключили със записването на поредния си албум  „Rewind, Replay, Rebound“ LP и се очаква скоро да излезе на музикалния пазар. Тази новина бе още съобщена от барабаниста на бандата Джон Ларсен в интервю през 2019 година.
„Албумът е готов. Не мога да кажа кога ще излезе. Разбира се, това ще го разберете онлайн. Сигурен съм, че това ще ви разбие.“ каза Ларсен, който е искрено развълнуван.
Към днешна дата групата има два издадени сингъла със заглавия „Wait A Minute My Girl“ и „Dagen Før„, които са в състава на албума. Сингълите са писани и издадени по времето на пандемията, когато света беше затворен и се нуждаеше от качествена музика, каквито са сингълите. Все пак попитан в интервюто, барабанистът в отговор каза, че и двете песни не могат да дадат  цялостна перспектива как ще изглежда на звучене албума. Според музиканта, песните са типични за бандата стил и „приятни за слушане по лятно време пред скарата“.

Друг въпрос зададен в интервюто гласеше дали в новия албум, музиката ще бъде малко по-траш и по-агресивна, както в друго интервю отговори вокалът Михаел Поулсен. На този въпрос Ларсен отговори „Е, определено е по-тежък – позволете ми да го кажа по този начин. Не съм наистина сигурен, но определено в него се съдържат тежки песни. Може би бих казал, че има наченки на шведски дет метъл. Има още пънк и рок парчета, че и някои са в жанра на поп музиката“. „Определено в този албум има всичко, което го прави уникално, но да като цяло ще бъде тежък“. 

                                                                                                                                                 Автор: Metal Chronicler

.