Вижте телевизионната реклама за концерта на MACHINE HEAD

По-долу може да изгледате телевизионната реклама за специалния концертAn Evening with MACHINE HEAD”, който ще се проведе у нас на 24 септември от 19:30 часа в столичната зала Универсиада.

Това ще е второто гостуване на групата у нас след страхотния концерт преди 11 години, състоял се в столичната зала Фестивална.

Практически билети могат да бъдат закупени от всякъде след като вече се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM, Ticket Pro и TicketLogic в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей) билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.
След като цената на билета стартира на цени от 40 и 45 лева, в момента тя е 50. При налични бройки в деня на събитието и на място в клуба, цената ще е 60 лева.
Предстои оповестяването на подгряващо парти и подробности за концерта! BGTSC препоръчва навременното закупуване на билети!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото