Новини от VAER

vaer

Създадената през 2013 г.група VAER, която се явява един от множеството проекти на белгиеца DÉHÀ излезе със страхотни новини. Ето какво гласи тяхното изявление:

„Скъпи приятели, това е специално изявление!
Горди сме да обявим пред вас, че имаме две страхотни новини. Първата е, че намерихме лейбъл за нашия предстоящ албум, над който все още работим. Втората е доста по-важна: VAER вече не е студийна група!!! Да! Ние намерихме в трима други музиканти шанса да направим VAER не само най-голямата най-добра банда, но също така да се качим на сцена по някакъв начин. Този състав не е от сесийни музиканти, а е от постоянни членове, които ще вземат участие в композирането, аранжиментите и всичко останало.

KHRUDD ще се заеме с вокалите на следващото ниво, докато DÉHÀ се занимава с баса и вокалните задължения, за да запази перфектен баланса. Същата доза лудост ще остане.

ISFETH & INDOMITUS (от британските чудовища Eye of Solitude и Sidious) ще се заемат с китарите. Само седем струни. Тежко и бързо.

APEPHAÏM (Humanitas Error Est, ex-Enthroned) ще отговаря за ударните. Поддържайки бийта бърз и силен, взривяващ депресия в лицето ви“

Официалният състав изглежда така:
KHRUDD – вколи
DÉHÀ – вокали/бас
ISFETH – китари
INDOMITUS – китари
APEPHAÏM – барабани

„Ще ни отнеме време да завършим втория си албум и т.н., очаквайте ни. Горди сме от всичко това. Ще чуете за нас.

Facebook страница на VAER

  1. #1 написан от Тотев (преди 4 години)

    Всички несериозни изхвърляния бих приел, но тово с т.н. ме съсипа :
    „Ще ни отнеме време да завършим втория си албум и т.н. – ХА-ХА-ХА

  2. #2 написан от Анонимен господин (преди 4 години)

    Айде завършвайте така нататъкато и го пускайте в продажба, че искам да го имам

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото