JIMMY’S BAND на WE ARE GOING TO МЪГЛИЖ 2015

WE ARE GOING TO МЪГЛИЖ 2015

Ако сте в околностите на Мъглиж и Ви трябва прохлада, пробвайте местността „Равня“, където следобед започват да разтърсват горите групите от WE ARE GOING TO МЪГЛИЖ 2015. Откриваме с местните AFFECTION, а след тях на сцената излизат хората на Jimmy.

JIMMY’S BAND е блус рок група от гр. Пловдив, основана през 2008-ма година. Групата черпи вдъхновение от най-големите имена в тази музика като JIMI HENDRIX, STEVIE RAY VAUGHAN, B.B. KING, до най-актуалните от тях като ERIC GALES и GARY CLARK JR. През 2013 г. излиза дебютният албум на групата In the Club”. В момента се правят записи и се подготвя материал за втори албум. Фронтмен, китарист и двигател на групата е Румен “Jimmy” Куртев. Другите двама члена са Христо Минчев на бас и Кристиан Желев на барабани.

Времето се очертава прекрасно, а и да вали, не очакваме изненади от техниката като миналата година – организаторите се погрижиха да сковат импровизирана барака за озвучаването. На официалната Facebook страница на събитието има снимки от мероприятието, както и актуална информация за пристигащите, информация за местността, както и препоръки за настаняване за непалаткуващите.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото