VIVIAN CAMPBELL влиза в студио с LAST IN LINE

Групата Last in Line (в състава на, която влиза китаристът на Def Leppard Vivian Campbell и колегите му от първия състав на DIOVinny Appice – барабани, Jimmy Bain – бас и Claude Schnel, а също така вокала Andrew Freeman известен с изявите си в  Hurricane и Lynch Mob), влиза в студио през април. Музикантите за първи път ще запишат материал от своето съвместно творчество.

Vivian Campbell  споделя, че причината да събере тази група е било присъединяването му за кратко през 2010-2011 г. към състава на Thin Lizzy по време на тяхно турне.

„Да свиря с тези музиканти на една сцена за мен беше просто фантастика. Сякаш ме върнаха в младежките ми години, когато оформях своя собствен стил на свирене. И това отново разгоря в мен страстта към китарата.

Когато се прибрах от турнето първото, което направих беше да се обадя на колегите си от оригиналния състав на DIO – Vinny Appice и Jimmy Bain. Отидохме в репетиционната и започнахме да свирим. Исках просто отново да свиря рок.“

Резултатът от този ентусиазъм е няколко концерта на музикантите под името Last in Line (името е взаимствано точно от албума на Dio). И ето, че през април ще се съберат в студиото за да запишат музиката си. На концерти Last in Line изпълняват песни от първите албуми на Dio, в чийто записи Campbell е взимал участие.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото