Вечер на българската Stand-Up комедия в бар Rock IT

За първи път в бар Rock IT ще бъде представена единствената професионална трупа, представяща класическа Stand-Up комедия в истинския и вид!

Очаква ни много смях 🙂

Датата е 21-ви май, началото – 21:00 ч. Вход – 5 лв.

Събитието във Фейсбук

Едва ли има някой, който да не е попадал на клипче със stand up комедия. В САЩ и Великобритания този жанр е шоубизнес, а стотиците му представители са с ранг на рок звезди. На запад стендъп комедията има десетилетни история и традиции, най-важните от които са сценаристът и изпълнителят са един и същ човек, да няма декори, костюми и пр., както и да няма „четвърта стена“ – комикът говори директно на публиката и провокира диалог с нея.

Българска стендъп комедия е единствената група, която прави стендъп в този класически формат, затова и името им е синоним на бранша. Българските изправени комици не са актьори, а хора със съвсем скучни професии. Обединени от любовта си към смешното, всеки от тях дава своя забавен коментар върху актуалните събития и съвременното градско ежедневие. Откровените им истории не само ще ви разсмеят, но и ще ви накарат да се припознаете в тях, а форматът на вечерта, в която всеки от тях излиза на сцената за по 15-20 минути, гарантира тематично разнообразие, в което всеки да припознае собственото си чувство за хумор.

Повече информация и клипове на българските Stand Up комици може да намерите на Фейсбук страницата на Българска стендъп комедия.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото