Във „ФРАКТУРА“ на 15-ти юли ще видите…

На 15 юли (Диема ТВ, 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика Фрактура ще бъде направена премиера на новите клипове на Dying Fetus, Amoral, Napalm Death и Kultur Shock.

Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застане Стоян Цонев, който ще представи първия брой на списание “Metal Hammer Bulgaria”. Ще бъдат излъчени интервюта със Cypress Hill и Asphyx, както и две песни от участието на холандците на “Loud Festival”. Ще бъде представено новото DVD на Gojira и ще си припомним какво каза Rob Franssen от Born From Pain за родните си фенове. Зрителите на предаването ще видят и какво се случи на специалното парти “14 години Фрактура”.

Клипове и концертни песни на Hatebreed, Judas Priest, Ministry, The Revenge Project, Queen и Jorn Lande също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa – тв предаване за рок и метъл.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото