В благотворителния концерт за Снежа на 18.09 се включва и младият Кристиян Добрев

На 18 септември 2014 г. (четвъртък), в бар-клуб Адамс (София, ул. Ангиста 6) ще се проведе благотворителен концерт за Снежа Трухчева с участието на групите SAVE YOUR SKIN, EAGLE HEART и CITIZEN ERASED. Към тях ще се присъедини и младият солов китарен изпълнител Кристиян Добрев, който е подготвил изпълнение на песни на SENTENCED, JERRY C, STRATOVARIUS и др. За себе си той казва:

“Казвам се Кристиян Йорданов Добрев. Роден съм на 24.11.1996 г. в гр.София. Сериозно се занимавам със свирене от 8-ми клас, възпитаник съм на НЧ „Димитър Динев 1937“ с учител Даниел Найденов. Ученик съм в 12-ти клас в 18 СОУ „Уилиам Гладстон“. След завършване на училище смятам да продължа с висше образование – музика – електрическа китара, стил метъл. Имам 2 участия със спечелени награди на Фестивал-конкурс за поп, рок и джаз „Музика без граници“ и 2 участия, пак със спечелени награди на Международния фестивал на китарата в гр. Гоце Делчев в конкурс „Майстори на Електрическата китара“; имам самостоятелен концерт в Bar Coda; участвал съм в над 15 концерта, организирани от читалището, имам и участие в Юбилейния концерт по случай 80-годишнината на НЧ Димитър Динев”

Началото на събитието е от 20:00 ч., входът е 5 лева, като цялата събрана сума от входа ще отиде в полза на благотворителната кауза.

На място ще бъде организиран благотворителен базар, който разполага с много авторски бижута, книги и сувенири, компакт-дискове, но при желание – винаги може да се дарява и още, нещата се събират, а след приключване на кампанията ще бъдат дарени за друга кауза, на други нуждаещи се от помощ хора.

Очаквайте информация за още благотворителни концерти.

Снежа Трухчева страда от Паркинсон и се нуждае спешно от мозъчна операция, която ще я направи отново пълноценен човек, необходимата сума за лечението й възлиза на 40 000 лева, която е непосилна за нея и близките й. Търсят се групи които искат да се включат в благотворителните кампании, които ще бъдат организирани. Ще бъдат организирани няколко концерта в клуб „Адамс“. Ще сме изключително признателни на всички които искат да станат част от едно благородно дело. Желаещите да вземат участие да се свържат с Райна Ангелова на телефон 0877936456.

Фейсбук събитие

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото