Утре вечер – UNEARTHLY, ПУТЬ СОЛНЦА И MELANCHOLY

Броени часове остават до първото стъпване на български бряг и един ден до първата изява на софийска сцена на бразилските black/death метали UNEARTHLY и руските банди Путь Солнца(thrash metal) и MELANCHOLY(metal/rock/fusion).

Вратите на столичния клуб “8 Ball” ще отворят в 19.30 часа. Първи на сцената в 20.00 часа ще излязат руската група MELANCHOLY. В 21.00 часа мястото си ще заемат Путь Солнца, а в 22.00 машините от Рио UNEARTHLY ще започнат своята «проповед».

Събитието е официалното подгряващо парти за концерта  на HYPOCRISY, HATESPHERE и DIABLESS на следващия ден, за това и музиката извън лайв програмата, а и цялата нощ ще е от творчеството трите банди.

Входа е 5 лева за представилите билети за концерта на HYPOCRISY, HATESPERE и DIABLESS. За всички останали цената е 10 лева. Пропуски за шоуто на 22 септември ще могат да бъдат закупени и на място, в случай на наличност в системата за продажби.

Билетите за концерта на HYPOCRISY, HATESPHERE и DIABLESS са в продажба от 6 юли, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos,Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна,
Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

В момента  пропуските се продават на  цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Mixtape5, цената им ще е 50 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото