TWENTY ONE PILOTS оглавяват две класации едновременно

Twenty One Pilots постигнаха нечуван успех. Момчетата станаха първата група, която е на върха на две Billboard класации с двe различни парчета. Тази седмица “Ride” премина от втора на първа позиция в Pop Songs, a “Heathens” – от третото място се изкачи до върха на Alternative Songs.

Макар че са първата група, оглавяваща класациите с две различни парчета, Twenty One Pilots са шестата банда, която е на върха на чартовете по едно и също време (предишните пет са постигали този успех с една и съща песен, оглавяваща двете класации). Дуото, състоящо се от Tyler Joseph и Josh Dun, е първото, което постига този успех в последните 11 години, след като през март 2005 “Boulevard Of Broken Dreams” на Green Day беше на първо място в двете класации за четири седмици (песента беше на върха на Alternative Songs за 16 седмици, като последните четири оглави и Pop Songs).

Албумът “Blurryface” на Twenty One Pilots е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. “Ride” може да бъде закупена от iTunes на този адрес, “Heathens” от тук, а албумът – чрез този линк.
Twenty_One_Pilots_Publicity_Pic_2

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото