BSR_2016[6]_small
След супер успешното лятно турне Vans Warped Tour, където подгряваха I Prevail, Bad Seed Rising обявиха, че ще издадат дебютния си албум “Awake In Color” на 30 септември през Roadrunner Records. За нетърпеливите фенове албумът вече е достъпен за предварително поръчване (на физически носител тук и дигитално тук).

Хората, поръчали си физическото копие ще могат да си изберат дали да получат само диска, или пакет с тениска и значка. Първите 100 поръчали ще получат и ексклузивно подписан текста на “Fighting Gravity”. Дигиталните поръчки ще идват с първите два сингъла “I Can Feel You” и “Fighting Gravity”.

Младите музиканти използват една от почивките по време на турнето с I Prevail, за да снимат видеото към “Fighting Gravity”, което може да видите по-долу.

На 12 септември Bad Seed Rising отново ще тръгнат на обиколка, този път подгряващи Islander и Palaye Royale. В сайта на групата може да видите датите в Щатите.

Албумът на Bad Seed Rising ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде предварително поръчан на този адрес.