Турнето WINTER SKA IS COMING завърши

winter ska tourТази събота (07.11.2015) успешно приключи мини турнето Winter Ska Is Coming. Toy Letters от София, Kontras от Ниш и Pizza от Варна разтърсиха четири родни града. Трите веселяшки шайки предложиха експлозивна смес от пънк, ска, хип хоп, реге и фънк на родната публика. Последният концерт на веселяшката триада беше в Пловдив в Post Culture Stage (Petnoto), като преди това момчетата направиха смазващи концерти в София, Русе и Варна, от където всъщност стартираха на 30.10.2015. Здравите китарни рифове, весели брас мелодии, мощните вокали и забавни текстове не оставиха безучастна публиката в засегнатите градове.

Легендите на варненската ска кор сцена Pizza са по родните клубове от 1999 г.  и след няколко смени в бандата, се установяват в сегашния им състав: Кобо, Кайо, Каската, Рамбо, Витко и Йо. И както самите те казват: „Трудно е да кажем какъв стил свирим, защото гледаме да не се ограничаваме стилово“.

Парчетата им не спират да забавляват техните почитатели – вече почти 15 години.

Сръбските ска-пънк машини Kontras не гостуват за първи път на българска територия, те са чести гости и на сръбските клубове и фестивали. Типичните пънк вокали и китари, в комбинация с мощния сръбски брас, за пореден път накараха българската публика да се впусне в бясно пого, което не спираше до края на сета им. На софийския концерт многобройната публиката започна дори да припява сръбските рефрени заедно с бандата.

Софийските ска кор бандити Toy Letters, също са добре познати на публиката, най-вече след успешния си концерт с Kontras това лято в Маймунарника, на който събраха над 700 души. Младоците са заедно от пет години, като радват с енергичен звук, комбинация от ска, пънк, реге и фънк, мощно рапиращи вокали и брас. Момчетата имат едно EP зад гърба си, което може да се свали от техния сайт. Toy Letters обещаха на феновете предколеден промо концерт по повод излизането на първото им официално видео. Очаквайте новини около предстоящото промо, което ще се състои в най-новия софийски клуб “Live & Loud” в началото на месец декември.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото