Турнето на TIM RIPPER OWENS започна

На 8.09.2012г. започна турнето на бившия вокалист на JUDAS PRIEST и ICED EARTH – Tim “RIPPER” Owens. В Белгия сетлистът е съдържал песни от всичките периоди на певеца – JUDAS PRIEST, ICED EARTH, Yngwie Malmsteen, BEYOND FEAR, WINTERS BANE, както и класики на BLACK SABBATH и DIO. Впечатляващ е бил и мърчъндайзът на изпълнителя – дискове, шапки, фланелки, китарни перца, плочи, кърпи. Специално за българските си почитатели, Tim“RIPPER”Owens написа във фейсбук събитието, че „всичко, което е свързано с шоуто му в България, ще бъде най-доброто, на което е способен”.

Концертът на Tim“RIPPER”Owens в София на 23.09.2012г. в Клуб R.B.F. е организиран от BGTSC. Подгряващи групи са ирландците SANDSTONE и българската трибют група на METALLICA–HAMMERHEAD(BG). Билетите за концерта могат да бъдат закупени ексклузивно от мрежата на EVENTIM на цена 25лв. В деня на концерта, те ще струват 30лв.

Специална вечер, посветена на Tim Ripper, ще бъде организирана от бар The Black Lodge и BGTSC. Повече подробности можете да намерите тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото