В духа на предстоящото внушително турне North American, с подкрепата на Cannibal Corpse, Behemoth и Aeon, както и непосредствено преди излизането на техния студио албум, шведските метъли от TRIBULATION отбелязаха появата на 7-инчовия “The Death & Rebirth Of…”.

 “The Death & Rebirth Of…” ще включва демо версия на новата песен “Holy Libations” от едната страна, а от другата – на трака “Laudanum Dreams”. Лимитираната серия на 7-инчовия албум ще бъде с обложка от черен винил и злато, тъй като не само че маркира първата съвместна работа на TRIBULATION със Century Media Records, но и е нещо като предястие за очаквания трети албум на бандата, озаглавен “The Children Of The Night”. Той ще представлява своеобразно продължение на високо оценения през 2013г. албум “The Formulas Of Death”. Издаването на проекта се предвижда да излезе през април тази година.

А пък официалната премиера на “The Death & Rebirth Of…” ще се състои едновременно със стартирането на турнето в Северна Америка на 28.01.2015, като продажбите на албума ще се осъществяват по време на пътуването, лично ръководени от изпълнителите. Феновете от Европа ще имат възможност да закупят 7-инчовото издание след 02.02.2015 от CM Distro или посредством поръчка по пощата. Няма да има предварителна продажба онлайн.

Очаквайте повече информация скоро.

Съставът на TRIBULATION е:

Tribulation Johannes Andersson – вокали, басове
Adam Zaars – китари
Jonathan Hultén – китари
Jakob Ljungberg – барабани