Три рилийз партита за новия MANOWAR

По инициатива и със съдействието на създадения от самите Manowar международен фен-кръг “The Circle”, и в рамките на организирани от него верига от чествания по целия свят, официално подкрепени и анонсирани от групата, на 28.09.2012 г. от 21.00 часа, България ще отбележи излизането на новия албум на Manowar – The Lord Of Steel.

Уникален за страната ни, освен могъщия български дух, ще бъде и фактът, че албумът ще бъде честван, не с едно, а с три рилийз-партита, проведени на една и съща дата – 28.09.2012 г., в един и същи час – 21.00, в три от най-големите градове-духовни средища на България – столицата ни София, древният Пловдив и непристъпната твърдина Велико Търново.

В София в BLACK LODGE BAR, бул. Александър Стамболийски” № 34, в Пловдив в POLINERO PLACE, ул.”Вратцата” № 5 и във Велико Търново в CITY PUB, ул.”Христо Ботев” № 15, фенове на Manowar от всички краища на България ще вдигнат пълни чаши в чест на любимата си група, в чест на The Lord Of Steel!

Всички, които желаете да бъдете част от събитие – буря от оглушителен, могъщ хеви метъл, изкован от чиста стомана – добре сте ни дошли!

            30 years of BATTLE, 20 years of TRIUMPH, 10 years of UNITY, time to face THE LORD OF STEEL!!!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото