TÝR се разделиха с барабаниста си

По-рано днес Amon Ellingsgaard, барабанистът на фарьорската фолк метъл формация TÝR, обяви следното:

Със съжаление съобщавам, че напускам TÝR. Става все по-трудно за мен да отделям време за турнета и репетиции, докато едновременно с това работя и се грижа за семейството си. Това не означава, че слизам окончателно от метъл сцената, все пак съм част от две други банди, THE HAPPENING и HELJAREYGA. Благодаря на момчетата от TÝR за времето, което прекарахме заедно, пожелавам им всичко най-хубаво, благодаря на феновете, които ни посрещаха топло и благодаря на страхотните хора, които съм срещал по време на турнета. Надявам се да се видим отново някой ден.

За следващите няколко концерта на фарьорците са избрали да поверят барабаните на Waltteri Väyrynen, който и преди е бил част от техни живи изпълнения.

Българската публика имаше шанса да се запознае с Amon на 31.01., когато по покана на BGTSC фолк метъл героите изнесоха своя първи концерт у нас. Припомнете си атмосферата от тяхното гостуване, като прочетете репортажа на METAL HANGAR 18.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото