Tony Iommi- Black Sabbath не се събират

След като ни заля вълна от слухове и „официални“ потвърждения, легендарният китарист Tony Iommi  излезе със следното изявление на официалния си сайт:

Тъжен съм, че един журналист от Бирмингам е взел един разговор от месец юни и го е използвал като вчерашна новина за събирането на Black Sabbath.

По това време аз бях на изложба в The Home Of Metal, това е една спекулация на тема „Събирате ли се отново?“.

Благодарение на интернет това „официално“ изявление се е разпространило светкавично, то е абсолютна безсмислица. Съжалявам за старите ми приятели Ozzy, Geezer и Bill.

Всичко хубаво, Tony

 1. #1 написан от Alexis (преди 8 години)

  „След като ни заля вълна от слухове и „официални“ потвърждения легендарния китарист Tony Iommi излезе със следното изявление на официалния си сайт:“

  Внимавайте с тези малки негодници запетаите. Като сте се цанили да пишете информация ала журналистика, не е лошо нивото да е над вечеринка.
  Има запетая между потвърждения и легендарния. След като …. е подчинено изречение.

  • #2 написан от ArthurDent (преди 8 години)

   Благодаря за посочването на грешката.
   Но нас никой не ни е цанил. Правим го като фенове и за фенове.
   А, ти, щом си добър в намирането на грешки, искаш ли да станеш коректор тук.
   Напълно сериозно!

 2. #3 написан от Blacky (преди 8 години)

  Благодаря, но не е лошо да напишеш някъде коментар И за съдържанието, а не само за конструкцията на написаното… Иначе самозвани критици бол, покажи, че не си такъв. 😉

  • #4 написан от Alexis (преди 8 години)

   На конкретната новина няма какво да коментирам съдържанието, тя само предава изказването на Тони. Като видя нещо, което заслужава да се коментира, ще коментирам. Ако е запетая – запетая, ако е в смисъла – в смисъла. Щом не съм написал нещо за съдържанието, значи лично аз не съм открил.

 3. #5 написан от REYAV (преди 8 години)

  Заяжданията на дребно чудесно пасват на любителската ни журналистика. Благодаря за градивната критика.

 4. #6 написан от desolation_song (преди 8 години)

  Вие нормални ли сте?! От пропуснатите запетайки към трета световна.. То така става. Трябва да се внимава повече! Сега ще препрочитам не по 10, а по 50 пъти какво и как съм писала, че направо ме хвана страх 😀

 5. #7 написан от Hatecrew (преди 8 години)

  От няколко дни чета коментарите на потребител Alexis. Вчера започнах да пиша някакъв отговор на негов коментар, но се отказах. Днес, обаче, няма как да се случи. Предварително се извинявам на ArthurDent ( той знае защо, но все пак трябва да признае, че съм си подобрила комуникацията с хората).
  Та, Alexis, приятелю, като не ти харесва да четеш новини с грешки на български език, можеш спокойно да посещаваш сайтове на немски и английски, както аз редовно правя, защото и на двата език имам ‘excellent’ ниво, както и доста голяма част от колегите ми тук. Знаем перфектно по два чужди езика.
  Когато човек се развива на лингвистично ниво, още повече, наблягайки на езици с различни писмени, фонетични, семантични особености, е съвсем нормално да прави грешки, дори и на родния си език.
  Заяждаш се и това се вижда, ако не искаше да изглежда така, има си начини на пратиш лично съобщение на администратор или модератор и да се оплачеш, но аз лично се съмнявам сивото то вещество да извършва други мисловни дейности, Г-н Детектор на запетайки. Ето ти цял текст, върху който можеш да отбелязваш в червено моите грешки.
  Забавлявай се!

 6. #8 написан от desolation_song (преди 8 години)

  Хайде, хайде, не се пали пък ти, няма смисъл. : ) Знам, че е дразнещо, но не е и (само) до изучаването на много езици. Просто повечето си имаме и друга работа, и е нормално да допуснеш някаква подобна грешка, когато бързаш да пуснеш някоя новина. Просто има хора, които такива дребни неща ги побъркват, но то си е за тях..

 7. #9 написан от gosholosho (преди 8 години)

  Ozzy го слушам от началото на самостоятелната му кариера,затова ще трябва да си изтегля дискографията на тази група преди да избирам дали да се радвам или не.BTW той е класика (поне тази част,която аз знам).Добри песни прави,тук-таме вкарва и малко хумор в творенията си както при Mr.Crowley. LINK:http://en.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley
  От линка ще научите какъв точно е бил този човечец,решил да си направи религия.

 8. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 9. Коментари за тази публикация
В началото