Tom Angelripper обяви новия състав на SODOM

Немската култова траш бригада вече е квартет! Очакваме нов сингъл през лятото, а албум ще има в началото на 2019 година.
Точно както прогнозирахме Frank Blackfire  се завръща. Ето и пълния състав на обновената банда – Husky (Asphyx, Desaster)  – барабани, Frank Blackfire (ex-Sodom, ex-Kreator, Frank Blackfire, Assassin) и Yorck Segatz (Beyondition) – китари.

Franck  записа едни от най-тачените от феновете класики като Persecution Mania, концертния Mortal Way Of Live и култовия Agent Orange.

Tom се чувства окрилен и щастлив от този нов състав и смята, че всичко ще се повтори пак и ще бъде като в далечната 1982-ра. Четворката ще има повече време за репетиции, композиране и записи , тъй като всички живеят в Essen.

 

sodom 2018

 

Tom Angelripper изненада метъл общността преди две семици, катопусна кратко изявление, в което стана ясно, че SODOM продължава без дългогодишния китарист Bernd „Bernemann“ Kost и барабаниста Markus „Makka“ Freiwald.
Tom благодари на бойните си другари Makka (зад барабаните над 8 години) и Bernemann ( над 20 години) за отдадеността и едни от най-добрите албуми на SODOM, но смята, че рутината трябва да бъде избегната и групата да поеме по нов път, макар и с такива големи жертви. Веднага след стиковането на музикантите, бандата трябва да започне работа по нов албум, който да излезе чрез Steamhammer/SPV в най-кратки срокове.

 1. #1 написан от ЕдинЧовечеЦ (преди 6 години)

  Личното ми мнение е, че в създалата се ситуация – Blackfire бе най-удачният вариянт, нов (стар) боен другар… Жалко, че другият китарист не се казва Hoffmann…
  След внезапното изявление на Тom, че се разделя с Makka и Berni, много фенове не одобриха неговите действия. Tom винаги е вземал правилни решения, направи го и в този труден за него момент. Ако някой си мисли, че е това решение е взето лесно… Се лъже доста дълбоко…
  Нямам търпенеи да чуя нов материал, предполагам ще заложат на стария добър траш, този който при Berni (почит и уважение) в последните албуми липсваше. При всички положения Sodom продължават напред! Дано скоро ги видим в БГ и Гани им върне парите!!!

 2. #2 написан от miroslav (преди 6 години)

  SODOM,да трудно решение,но дано е за добро-вярвам в това.Е дано със спомените за минали времена се върне и чувството за 80-те.А аз албум само с тишина да издадат, пак ще ги харесвам.Мамкаму да нахлузим противогазите и на война-срещу света в,който живеем-комерс,чалга,идиоти и други-FUCKING CUNTS….Хайде на бира,а бутилката в главата на чалгуните-чафути…

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото