Tobias Sammet от EDGUY падна от сцената на немският BANG YOUR HEAD!!! Festival

Вокалистът Tobias Sammet на немските мелодични метъли EDGUY се подхлъзна и падна от сцената  по време на изпълнението на петата песен на EDGUY  на Bang Your Head!! Festival в Балинген, Германия. Докато останалата част от бандата свирят, Тобиас е паднал в зоната при фотографите, като се е ударил бетонен под  и  е претърпял редица наранявания: фрактура на носа, тежка контузия на ребро и няколко охлузвания и разкъсвания. Въпреки, че Тобиас е изпитвал силна болка, EDGUY извършват в пълен състав концерта, който продължил за още един час.

Коментарът на  Тобиас:

Благодаря на всички за добрите пожелания. Аз съм добре, но нямам представа как се случи всичко. Сцената не беше влажна, обувките ми бяха наред. Трябва да спомена, че бях напълно трезвен и това беше очевидно за всички. Нямам представа как се е случило. Аз просто паднах и изведнъж всичко беше в кръв и  болка, която се влошаваше с всяка песен. Не знаех,че толкова много кръв може да изтече от носът ми. Лекарят каза,че ще се оправи след няколко седмици. Както и да е, имаше твърде много адреналин за да прекъснем шоуто. Феновете бяха страхотни,  просто чувствах,че ще е  погрешно да прекъснем шоуто, така че решихме лекарите да ме прегледат след това. Сега съм добре, изглежда страшно и боли, но на кого му пука …  ще се оправя. Благодаря ви за пожеланията, и че направихме  страхотно шоу, въпреки този малък инцидент.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото