Тиражът на дебютния албум на RAMPART е изчерпан

Френският лейбъл Inferno Records обяви, че тиражът на първия албум на българската група RAMPART “Voice of the Wilderness”, издаден на 10 ноември 2009 г., е напълно разпродаден. Изданието получи много добър отзив от европейските печатни и онлайн метъл медии, като средната оценка от над 200-те ревюта е 8 от 10.
Немското списание Rock Hard писа, че завладяващите мелодии, рифове и припеви на RAMPART в дебютния им албум “Voice of the Wilderness” напомнят на 80-тарския класически хеви метъл на групи като ранния HELLOWEEN, RUNNING WILD, WIZARD, AXXIS и HEAVENS GATE, но имат собствен стил, отговарят на стандартите на съвременната метъл сцена и са част от нейното развитие днес.
Актуалните издания на RAMPART от 2012 г. “A Tale To Cold” и “War Behest” могат да бъдат намерени в онлайн магазина на Inferno Records, в дистрибуторската мрежа на лейбъла в Европа, Северна Америка и Япония, както и да бъдат поръчани от фейсбук профила на групата. През есента на 2013 г. ще излезе и новият албум на RAMPART „Завера“, чиито текстове са на български език.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото