THIS BURNING DAY с промоции на дебютния си албум

В началото на месец март 2023 г. софийската метълкор/джент банда This Burning Day издава първия си дългосвирещ албум Our Heart. Промоцията му ще се състои на 10.03.2023 г. в пловдивския рок клуб Download и на 11.03.2023 г. в столичния Mixtape 5 (A side).
Специални гости и на двете събития ще бъде столичната метълкор/джент банда 40 Days Later, като за дата в София ще се включи и арт метъл групата Teraflora.

Точно седмица преди концерта в София, на 4.03, събота ще се състои listening party в клуб Строежа, където Our Heart ще бъде слушан ексклузивно. На място ще имате възможността да закупите лимитиран мърч и да се насладите на тематичния сет на DJ Pop CoЯe.

Албумът Оur Heart ще съдържа 14 композиции – 4 интерлюдии и 10 песни, които са записани в студио Renewsound (Живко Даскалов), миксирани са от Exa Audio (Емилиян Арнаудов и Любомир Георгиев) и са мастерирани в 24-96 Studio (Robin Schmidt). Любопитна подробност е, че всички вокални партии в Our Heart са записани от Васко Райков (Odd Crew и Audioslot), който е и вокален продуцент на албума.  

Първият сингъл от него е песента Here And Now, а клипът към нея е дело на режисьора Оги Костовски (Supers4upen). Парчето беше представено от This Burning Day през лятото на 2022 г., и може да бъде гледано в YouTube и също така е налично за слушане в повечето популярни музикални платформи като Spotify, Deezer и AppleMusic. 

И на двете дати от промоцията на албума ще могат да бъдат закупени както дискове с Our Heart, така и лимитиран мърч. Артуъркът на албума и на тематичния мърч към него са дело на дизайнера Павел Атанасов (PA Design Co.). 

Интересен факт е, че за всеки един от четиринадесетте трака от албума Our Heart ще има визуализация, сътворена отново от Supers4upen.

Билети за събитията могат са бъдат закупени предварително от bilet.bg, както и на място в деня на концерта на следните линкове:

Пловдив

София

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото