Therion представят нова вокалистка

Therion в София, 2010 г.

Therion в София, 2010 г.

Christofer Johnsson – фронтменът на шведските симфо-метъли Therion – обяви включването в бандата на вокалистката Linnéa Vikström – русокосата дъщеря на тур-воклистът им Thomas Vikström. Тя ще замести Katarina Lilja, която напусна групата през март. Ето и изявлението на Johnsson:

Горди сме да представим човекът, който ще замеси Kat (the Evil One) за предстоящите концерти на Therion. Това е Linnéa Vikström, дъщерята на Thomas. Тя участваше в записите на Sitra Ahra и очарова много хора с чаровното си и ново присъствие. Малкото момиченце на Thomas порастна и е готова да ни помогне да развяваме флага на Therion по света. Тя обаче няма възможност да се присъедини към нас на първите три шоута през юни, затова Thomas помоли за помощ една приятелка на доста от нас. Тя е известна най-вече под името Thess. В момента е най-известна с това, че е актриса/комик, с доста пиперливо чувство за хумор. Но корените й са в музиката. Тя ще осигури плавното преминаване от преклонениетo ви пред Kat към Новото Божествено Поколение на Vikström.

Linnéa Vikström

Linnéa Vikström

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото