The Rumjacks, Amon Amarth и Tesseract във „Фрактура“

На 21 ноември (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Gojira, Riverside, Sabaton и Lordi.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с The Rumjacks и ще бъде припомнено какви истории разказaха Amon Amarth за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Tesseract и репортаж от австрийския фестивал “Area 53“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Deep Purple, ще видят как Sevendust правят кавър на Soundgarden, класическата песен ще бъде на The Police, в “Exotic“ ще бъдат представени Traitor, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Kreator в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Dragonforce, Asking Alexandria, Ronnie Atkins, Ali и Ozzy Osbourne също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото