THE REVENGE PROJECT се присъединяват към Dark Sun And Winter Cold Vol.3

Бургаските метъл легенди The Revenge Project на Dark Sun And Winter Cold Vol.3. Бандата се присъединява към Urban Grey за третото издание на събитието.

Както вече ви информирахме, фестивалът Dark Sun And Winter Cold ще се проведе за трети пореден път. Мястото на събитието отново е столичният клуб Live And Loud, 30 октомври. И този път участие ще вземат известни и доказани групи от местния ъндърграунд.

Цената на входа за събитието е 15 лв., и се заплаща на място в деня на концерта.

ВАЖНО: Непълнолетните лица могат да присъстват с родител или с придружител и декларация (декларацията е нужна и в двата случая). Ако са с придружител, някой от родителите трябва задължително да упомене на гърба на декларацията, че е съгласен точно този, който е с непълнолетното лице да е пълнолетният му придружител. Задължително е да са написани данните (три имена, рождена дата, номер на лична карта) и на трите лица: родител, пълнолетен придружител и непълнолетно лице. Един възрастен може да отговаря за не повече от две непълнолетни лица. Лица под 14 г. не могат да присъстват без родител. Можете да изтеглите примерна декларация за придружител от тук.

Очакваме повече подробности за другите групи в афиша.

 1. #1 написан от Master (преди 2 години)

  Пуши ли се в клуба? Подходящо ли е за деца? Че имам един голям фен на Отмъстителите.

  • #2 написан от Анонимен (преди 2 години)

   Пуши се в коридора. Виждал съм деца там на здрави банди като Toxic Holocaust и Nervosa, нищо им нямаше след това 😀

 2. #3 написан от vlady (преди 2 години)

  Спокойно – това е нормален културен клуб, не долнопробна чалготека и е напълно безопасно за деца при това фестивалът е за изтънчени ценители с тренирани уши.

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото