THE FLYING DETACHMENT представят нов клип

The Flying Detachment представят нов клип към песента A Space You Made Me Face. Групата прави една интересна ретроспекция на своята дейност, която можете да прочетете тук:

Март 2017.
Подгряваме 1000 mods. Още не знаем, че концертът ще бъде разпродаден. През последните няколко дни правим трескава подготовка за заснемане на лайва, като фокус е „A Space You Made Me Face“, защото е най-късото ни парче и ще е най-лесно да заснемем кадри за лайв видео именно на него (винаги сме тачели практичността, макар и многократно да сме я загърбвали). Лили Стайкова, Деннис Тодоров, Стефан Вичев и Петър Петров се отзовават светкавично на нашата молба и заснемането се състои, при това на ниво, което късата подготовка хич не предполагаше. Огромни благодарности към тях.

По-късно през 2017.
Записите по дебютния албум още не са приключили и се очаква, че този клип ще бъде част от визитката на албума.

2018.
Оказва се, че A Space You Made Me Face няма да е част от „Eyes in the Stars, Life in the Mud“, въпреки че Деннис е монтирал почти целия клип и въпреки, че парчето е измислено още през 2014. Реално това е втората песен, написана от групата.

2019.
Нищо.

2020.
Хаха, много смешно… Но въпреки всичко разговорите за рилийсване на невлезналите в албума песни се възобнобяват и се започва довършването на клипа на A Space You Made Me Face.

2021.
A Space You Made Me Face най-после вижда официално бял свят като част от „The Fractal EP“.

Април 2021.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото