adams16042015Съобщение от бар клуб Adams:

На 16 април (четвъртък) на нашата сцена ще се качат 2 групи: The E.G.O. и 4х4.

“the E.G.O.“ е ритъм енд блус, фънк, рок енд рол трио. Бандата е създадена през пролетта на 2013г. от Боян Враняшки/китара и вокал/, Найден Соколов/бас/ и Галин Динев/барабани и вокал/.
Музикантите са участвали в групите : Vatticana, Фанагория, I-band, Gendo & the Zombies, Bad Name, Cross.
“the E.G.O.“ обичат да свирят на живо, търсещи своя стил чрез импровизации и изпълнения на емблематични и любими песни на Steve Ray Vaughan, The Rolling Stones, Poppa Chubby, Robben Ford, Grand Funk Railroad, Buddy Guy, Cream, Bill Perry, Sam Cooke и др.

 

„4х4” се ражда като банда в началото на 2008 година в София, събрана от български форум за музиканти. Едно от доказателствата как единици и нули в нелогична поредица могат да се окажат в началото на едно музикално начинание извън точните науки. Трудно може да се определи стила на „4×4” според звученето на музиката, която те правят. Общото настроение е смесица от фънк, блус и алтернативен рок. Ивчо, Ивушката и Явор наблягат основно на авторски парчета, а басовите инструментали на Ивчо могат да се превърнат в маратон за издръжливи фенове с афинитет към нестандартните инструментални композиции.

Иво Симеонов – бас , бек вокали Явор Раковски – китара, вокали Ивайло Трайков – барабани

Специални гости: Краси Табаков (Blues Traffic) и Драго Балджиев (Elinor)

Начало: 20.00 часа, Вход: 6 лева

Събитие

 

 

Приготвили сме Ви и промоции:

 

*Jameson – бутилка от 700 мл + порция ядки по избор – 50.00 лв

*Jim Beam – – бутилка от 700 мл + порция ядки по избор – 50.00 лв

*Царска водка – – бутилка от 700 мл + порция ядки по избор – 50.00 лв

*Famous Grouse – бутилка от 700 мл + подарък шоко стафиди – 50.00 лв

 

Можете да се насладите и на наливна Каменица, Стела Артоа и Старопрамен светло, както и цялата гама от бутилирана бира. Изстудяваме за Вас и култовата бира AC/DC, както и няколко чешки марки: Гролш, Козел, Будвайзер

На разположение на клиентите на клуба са джага (1.00 лв) и дартс (1.00 лв)