THE ARISTOCRATS представят нови песни на концерта в София

The Aristocrats откриват европейското си турне DEFROST на 12 юни с дата в Глазгоу, последвано от още 5 дати във Великобритания. Нашата страна попада във фокуса на бандата на 28 юни. Шоуто в Joy Station се организира от Loud Concerts и е втора визита на китариста Guthrie Govan, басиста Bryan Beller и барабаниста Marco Minnemann у нас. Освен познатите вече песни на бандата, триото ще тества реакцията на публиката към съвсем нови и неиздавани композиции.

Билетите за изявата на The Aristocrats са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цената е 50 лв.на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева. Организаторът Loud Concerts е член на Сцена Музика и всички авторски права по концерта са уредени!

В типичния си закачлив стил, бандата записа за феновете си и промо видео за предстоящото турне, ето го и него.

Българските последователи на The Aristocrats, които са имали удоволствието да гледат триото на живо, знаят добре колко емоционални и незабравими са изявите им. Заповядайте на 28 юни в клуб Joy Station: началото е шоуто е в 20 часа!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото