The AMITY AFFLICTION влязоха директно на #1

Chasing Ghosts”, новият албум на бандата, стана номер 1 в Австралия още в първата седмица от излизането си там!

Новият албум на The Amity Affliction, “Chasing Ghosts”, оглави класацията в родната им страна Австралия още в първата седмица от излизането си на музикалния пазар там – зашеметяващо постижение за такава безкомпромисна хеви банда!

На своята страница във Facebook групата публикува следното изявление: “Невероятно, не можем дори да повярваме. Току-що научихме, че сме номер 1 в ARIA Charts с Chasing Ghosts”!!!” Това е абсолютно поразително! За всеки един от вас, вие хора направихте възможно това да се случи и искаме да ви благодарим с цялото си сърце. Никога не сме си и помисляли, че нещо подобно би могло да ни се случи, така че благодарим ви още веднъж! Ще се видим на турнето, приятели!” The Amity Affliction ще се отправят на турне в Щатите, което ще започне на 16 октомври.

В България албумът Chasing Ghosts, който е последовател на предишното CD на бандата Youngbloods”, ще излезе на 1 октомври. За новия запис The Amity Affliction са работили в студиото с продуцента Michael “Elvis” Baskette (Blessthefall, Incubus), а някои издания вече са дали своите изключително позитивни ревюта за новия албум:

“Категорична победа на интелигентно написаните песни, сърце и страст.” – пише Alternative Press

 “Никой след Deftones и Killswitch Engage не е смесвал мелодия и хаос, така както тази банда го прави по толкова хармонично унищожителен начин. The Amity Affliction ще бъде твоята нова любима банда.“ – ARTISTDirect

 

Траклистинг на ChasingGhosts:

 

 1. Chasing Ghosts
 2. Life Underground
 3. RIP Bon
 4. Open Letter
 5. Greens Avenue
 6. I Heart H.C.
 7. Flowerbomb
 8. Pabst Blue Ribbon On Ice
 9. Geof Sux 666

10. Bondi St Blues

 Албумът Chasing Ghosts на The Amity Affliction ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 2. Коментари за тази публикация
В началото