LACUNA COIL с нова песен

lacunaccoilpromojulyanima2019_638

„Save Me“, новата песен на италианците LACUNA COIL, може да видите по-долу. Парчето е взето от предстоящия албум на групата, озаглавен „Black Anima“, който се очаква да излезе на 11 октомври. Вокалистката Cristina Scabbia коментира относно албума:

Черна душа е всеки един от нас. Това сме аз и ти, това е всичко, което крием и яростно разкриваме пред свят, който е наполовина заспал. Това е замъгленото огледало, в което се взираме в търсене на истината. Това е саможертва и болка, това е справедливост и страх, това е ярост и отмъщение, това е минало и бъдеще… Човешките същества във великолепието на смущаващата неяснота. Черното ядро, което балансира всичко това… тъй като без мрака светлината няма да съществува. Ние с гордост ви представяме нашата нова работа и нямаме търпение да ви приветстваме в нашите обятия. Ние сме Душата.

Списък с песни:lacunacoilblackanimacover
01. Anima Nera
02. Sword Of Anger
03. Reckless
04. Layers Of Time
05. Apocalypse
06. Now Or Never
07. Under The Surface
08. Veneficium
09. The End Is All I Can See
10. Save Me
11. Black Anima

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото