TESSERACT обявиха новия си вокалист

Мистерията относно новия вокалист на Tesseract най-после свърши! Групата обяви, че Ashe O’Hara се присъединява като фронтмен и успоредно с това пусна чисто новия си сингъл – Nocturne. Сингълът ще бъде издаден на 12 октомври – като free download.

Ето какво казват от Tesseract:

Силата на Ashe, емоцията и разнообразието, които внася, със сигурност ще продължат типичния звук на Tesseract. Родом от Northampton, в ранните си години Ashе се изявява като певец в много групи – от хорове в музикалния театър до множество ембиънт/алтърнатив метъл проекти. В момента той живее в Hove, East Sussex и очаква с нетърпение предстоящото турне и работата по новия албум.

Ashe коментира:

Винаги съм харесвал нещата, които правят, така че съм изключително горд да стана част от група като Tesseract. Наясно съм с очакванията и смятам, че ще бъде едно невероятно съвместно изживяване!

От групата добавят:

Знаем, че търсенето на нов  вокалист отне много време. Но искахме да сме сигурни, че сме направили идеалния избор както за сцената, така и за студиото – и Ashe е точно това! Изключително много оценяваме търпението и подкрепа на феновете!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото