Чуйте още една песен от дебюта на DOWNSLOT

Софийската метъл банда DOWNSLOT пусна онлайн още едно парче от своя дебютен албум God Is War, който ще бъде представен официално на 23 юни с концерт в клуб “The Box”. Песента се казва “We Will Rise” -чуйте я:

Междувременно DOWNSLOT дадоха и обширно интервю за Music Vault, в което разказват всичко за посланието на албума, работата по него и бъдещите сои планове като група. Прочети го тук.

Ето и списъка с всички парчета в God Is War:

1. “The Fear Within”
2. “Reborn”
3. “New Beginning”
4. “God Is War”
5. “We Will Rise”
6. “Ghost Behind”
7. “Empty Room”

Промоцията на албума God Is War в клуб “The Box” ще е с начало от 22,00 ч., а входът ще струва 6 лв. На място дисковете с албума на DOWNSLOT ще се продават на промоционална цена от 5 лв. Специални гости на събитието ще бъдат DAILY NOISE CLUB.

DOWNSLOT са заедно от 2008 г. като от тогава бандата е направила десетки концерти в различни градове в България, с което си е спечелила много верни фенове. През 2011 г. групата е сред победителите във второто издание на конкурса “Jack Daniels Battle of the Bands”.

DOWNSLOT са:

Илиян Шиклов – вокали, бас (екс-ПРОПАГАНДА)
Иван Делибалтов – китари (екс-ПРОПАГАНДА)
Васил Андонов – китари (екс-KOMMA)
Ивайло Баев – барабани

Чуйте и първото парче от албума тук:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото