Чуйте две нови парчета от предстоящия албум на DREAMSHADE

Dreamshade представиха цели две парчета от предстоящия им албум „The Gift Of Life“ – „Photographs“ и „Sandcastles“. Албумът ще излезе на 25ти януари 2013 година чрез Spinefarm Records. Също така можете да видите и „making of“ на видео клипа към „Photographs“, а ето какво споделят швейцарците за песента:

Идеята зад песента „Photographs“ е много проста. Тя е за всички приятели от детството, които са изчезнали от живота ни. Били сте близки приятели, но е минало време и сега едвам се разпознавате… или се правите, че не се познавате. Разминавате се и просто поглеждате в страни: никой не е достатъчно силен, за да каже „Здравей“. Искахме да вкараме тази концепция в песен, защото това е нещо, което се случва на хората ежедневно. Това е чувство, което просто не можеш да игнорираш. Отидохме във Вроцлав (Полша), за да снимаме клипа заедно с Grupa13 (страхотна местна фирма, която е правила клипове за Behemoth, Decapitated, Kreator, Sonata Arctica и още много яки групи) и те определено свършиха чудесна работа! Локацията, която намериха, беше перфектна, те са истински професионалисти и се оказа, че са и много готини хора! Наистина се изкарахме страхотно. Заснехме и още едно видео за предстоящия албум и сме сигурни, че ще е безумно готино.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото