Тази вечер е благотворителният концерт за тримесечния ВАЛЕРИ

Help_Valeri_fb

Днес 20 декември, в столичния клуб Live & Loud ще се проведе благотворителния концерт в подкрепа на тримесечния Валери.

Малкият Валери е с тежката диагноза Спинална Мускулна Атрофия – Тип 1 и има нужда от специализирана апаратура и рехабилитация. Всички събрани средства от събитието ще бъдат дарени на родителите му.

Пълният лайн ъп на групите, които се присъединиха е: KHAN, BLEAK REVELATION, NIGHTMARE, OCCULTUM, SOURCES OF I, VOKYL, DIMHOLT, EUFOBIA и BELGARATH.

Началото е 17:00 часа, входът 8 лева, ще бъде поставена и кутия за дарения, а някои от групите обявиха, че ще дарят и процент от сумата събрана от продажбата на техен мърчандайз.

Концертът е ALL AGES, тоест, ще е достъпен и за непълнолетни лица, които задължително трябва да бъдат придружени от пълнолетен придружител, който трябва да представи подписана Декларация.

Не е необходимо декларацията да бъде нотариално заверена. Пълното съдържание на правилата за допускане на непълнолетни лица в клубове и питейни заведения може да прочетете тук.

Нека впрегнем силата за Мрака, за да дарим Светлина!

Очакваме ви!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото