Тази сряда GODSMACK & SYSTEM OF A DOWN трибют в RockIt!

На 20 ноември, тази сряда, единствено в RockIT проекта HED SHOT ще отдадат почит едновременно на две от най-обичаните групи в съвременната музика: GODSMACK и SYSTEM OF A DOWN. След много силното представяне на HED SHOT по рано тази пролет, сме сигурни, че безспорно това ще е един от най-интересните трибют лайфове, който ще ни покаже едновременно допирните точки и различията в творчеството на двата гранда!
HED SHOT e проект създаден от професионални музиканти единствено с идеята да свири парчета на групи като GODSMACK, SYSTEM OF A DOWN, HED P.E. Към момента те са една от най-добрите трибют банда изпълняващи сетове на тези групи.
Групата е в състав:

Радиан Василев – вокали,

Даниел Киров – китара. В момента свири с Радула и hip-hop проекта Rimak & Kush;
Емил Михайлов – бас. В момента свири с Радула, Soul Groove и Rene Ranev. Познат ни е от Ahead, Мастило, Калин Вельов, Акт 16 и Vatikana;
Емил Тасев – барабани. Освен, че свири с Васко Кръпката и Радула, него познаваме и от Акага, Zona C и няколко джас проекта у нас и в чужбина.

Дата: 20 Ноември 2013
Място: RockIT
Начало 21.00 часа
Вход: 7 лева

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото