TARJA с нов концерт в София в началото на 2012

На завършилата вчера в късния следобед пресконференция на ТАРЯ ТУРУНЕН и МАЙК ТЕРАНА по повод предстоящия днес специален спектакъл ‘Beauty and The Beat‘ в Античния театър в Пловдив, бе обявено, че финландската суперзвезда ще дойде отново в България, този път с цялата си група, на 26 януари 2012.

Концертът ще бъде в зала ‘Христо Ботев’ в София, като лично ТАРЯ призова феновете да не пропускат това шоу, което може да се окаже последното за период от 4 години.

Организатори ще бъдат Loud Concerts, а билетите с цена 40 лв тръгват в продажба екслузивно в мрежата на www.Ticketstream.bg от понеделник, 26 септември

И официалната информация от организаторите:

Финландската супер звезда Tarja Turunen ще изнесе самостоятелен концерт в София на 26 януари 2012 г. по покана на Loud Concerts. Събитието ще се проведе в столичната зала Христо Ботев и е част от предстоящото световно турне на певицата “What Lies Beneath Final Tour 2012”, преди да прекъсне концертната си дейност за пет години.
Билетите за концерта на Tarja в София ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Ticketstream в понеделник 26 септември. Местата, от които ще могат да бъдеат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket, На Тъмно, както и онлайн на www.ticketstream.bg. Броят на пуснатите в продажба билети ще е ограничен до 2000.
Билетите ще се продават на цена от 40 лв., а на място в деня на концерта цената ще е 50 лв. Началният час е 20:00ч.
Това ще е петото гостуване на Tarja Turunen в страната ни, след два концерта в София, гостуване на Каварна Рок Фест 2010 и мега спектакълa на “Скандинавския славей”, както я наричат феновете й, в Античния Театър в Пловдив на 21 септември 2011.
За концерта в зала Христо Ботев на 26 януари 2012 магнетичната певица ще излезе заедно със собствената си група. Шоуто ще е част от световното турне на Tarja в подкрепа на актуалния й албум “What Lies Beneath”. След обиколката музикантите ще се съсредоточат върху записите на нов албум и не възнамеряват отново ще започнат да правят концерти в близките пет години.
Очаквайте още детайли за предстоящото гостуване на Tarja у нас.

За Tarja Turunen:
Tarja Turunen е финландска рок и оперна певица, бивша вокалистка на легендите на симфоничния метъл Nightwish. След като напуска бандата се фокусира върху самостоятелна кариера и за кратко успява да се наложи като едно от лицата не само на финландската, но и на световната метъл сцена. Tarja много успешно съчетава метъл музиката с класическото пеене, и именно тази комбинация е в основата на голямата й популярност. “What Lies Beneath” е третият самостоятелен албум на Tarja.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото