Сливница Рок Фест на 26 и 27 май

След успешното миналогодишно издание, в град Сливница, в рамките на 2 дни ( 26-27 май 2012г.) ще се проведе второто издание на Сливница Рок Фест. Основна цел на фестивала е отново да предложи разнообразна музикална програма, като се фокусира върху рок и метъл музиката и да изгради традицията на ежегодно събитие, което да дава възможност на младите български банди да популяризират музиката си и да свирят на една сцена с вече утвърдени музиканти. В продължение на два дни, феновете и гостите на града ще имат възможност да чуят едни от най-любимите си песни, да видят разнообразни групи (известни и дебютиращи музиканти), да чуят много нова авторска музика, да се насладят на атмосферата, да разгледат града и красивите местности около него. Близостта на града до столицата, е чудесна предпоставка и удобство за всичко това.

 Сливница се намира на 30 километра от гр.София, посока Сръбската граница (ГК П П – Калотина) .С кола се стига за 30 минути.

Друг транспорт:

Влакове : 13:25,14:55,17:09,19:22 (от Централна гара София). Слиза се на спирка Сливница, която е след гара Сливница. Последната спирка на влака е Драгоман, това и пише на електронното табло на гарата.

Автобуси: 13:00 ,16:00 ,20:00 (София – Алдомировци ) Автобуса тръгва от Захарна Фабрика .

София – Драгоман : 12:00,13:20,14:50,17:50,18:50,19:20,20:05. Автобуса тръгва от гара Север .

И двата автобуса могат да се хванат от метростанция „Сливница” (голямата спирка – посока караулката на Люлин ).

Ще участват групите:

26 май – Alley Sin, Crashbrake, Sevi Band, Metal Wings, Experiment, Rising Evil и ученици Rock School BG.

27 май – Васко Кръпката, Krossfire, Александра Александрова, Go Week, Eruption, Рошавите борчета и Rock School BG

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото