TAAKE / WHOREDOM RIFE със сплит албум

WhoredomRife_CoverВероятно малко хора знаят, че Hoest (TAAKE) и V. Einride (RIFE WHOREDOM)  работят заедно от почти десетилетие и до ден днешен са кръвно свързани в сърцата си. Съвсем естествено е да се роди този сплит, съвсем подходящо наречен „Pakt“. Заглавие, което приеха по време на обиколка в Южна Америка. Млад джентълмен на име Jose Gabriel Alegría Sabogal чувства себе си привлечен към проекта, тъй като до момента е направил почти всички обложки на WHOREDOM RIFE.

И двете групи имат по две песни в изданието. TAAKE с ексклузивна песен и кавър на не кой да е, а  Sisters of Mercy. WHOREDOM RIFE продължава да тъпче класическата Норвежка Блек Метъл пътека, предоставяйки две специални композиции, които ще ви накарат да хукнете към Норвежките планини и фиорди чрез насилствен блек метъл от най-висок клас.

Сплитът TAAKE / WHOREDOM RIFE„Pakt“ (Split MLP) ще бъде наличен на винил в няколко варианта. Ще излезе на 20 март чрез Terratur Possessions и ще се разпространява чрез Ván Records.

 
TRACKLIST:

WHOREDOM RIFE
I. From Nameless Pagan Graves
II. En Lenke Smidd i Blod

TAAKE
I. Ubeseiret
II. Heartland (The Sisters of Mercy cover)

T_WR_Vinyl

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

    Какво да каже човек като мен,който е колекционер и е преживял доста в този свят…Ценител на мрачното изкуство…и мечтател за горски битки и за мракобесия по време на ПЪЛНАТА ЛУНА…..СЛАВА ЗА НАС И ЗА ХОРАТА КАТО НАС….виждам демонското лице отразено в горското езеро…666…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото